Freddy De Vadder

Dit evenement is ondertussen afgelopen.UITVERKOCHT!We zijn zeer trots om voor onze eerste comedy night direct een klepper van formaat te mogen voorstellen. We verwelkomen op 31 januari FREDDY DE VADDER, die zijn show "Freddy for president" brengt.

FREDDY FOR PRESIDENT

Na zijn opvallend nostalgische zijstap in Freddy on ice richt Freddy De Vadder zijn nietsontziende blik (en zijn pijlen) opnieuw op de wereld van nu. Want hij heeft een nieuw mikpunt gevonden voor zijn intussen legendarische volkswijsheid: de politiek.

Als politici hun vak mogen degraderen tot wansmakelijk toneel, dan mag een allround-performer als Freddy De Vadder zich ook inlaten met politiek. Onder het motto ‘Wat Trump en co kunnen, kan ik ook’ gebruikt hij gretig de mechanismes van de selfmade politician. Oneliners en gezwollen retoriek primeren al lang op inhoud, dus geeft hij de huidige leidende klasse een koekje van eigen deeg.

Als vanouds zegt De Vadder opnieuw wat iedereen al jaren denkt. Dat lijkt wel het mantra van een politicus, maar uit Freddy’s mond klinkt het altijd net een ‘tikkeltje’ authentieker. En het levert de grondstof voor zijn zevende theatershow. In Freddy for President verkondigt De Vadder heuse partijstandpunten, waarbij hij voluit de kaart van Europa trekt. Er wordt gefluisterd dat hij eerder al een televisiezender van de ondergang heeft gered, waarom zou hij ons continent dan niet op het juiste spoor kunnen zetten? Als president! ‘Want ze kunnen evengoed een aap als ik verkiezen!’ Hij lijkt het nog te menen ook…

Algemene informatie

Vrijdag 31 januari 2020
Aanvang om 20:00 - Deuren open om 19:00
Locatie: Zaal De Kring Westveld, Heilig-kruisplein 10, 9040 Sint-Amandsberg
Prijs: €15

De inschrijvingen voor deze activiteit zijn momenteel gesloten.