Monsterjacht

GEANNULEERD!Beste deelnemer,

Waar we al voor vreesden, is helaas werkelijkheid geworden.

Met spijt in ons hart, moeten we jullie melden dat de monsterjacht dit jaar niet kan en mag doorgaan, in navolging van de verstrengde coronamaatregelen die gisteren werden aangekondigd.

We doen er alles aan om jullie zo snel mogelijk het reeds betaalde inschrijvingsgeld terug te storten.

Hou alvast onze facebookpagina of deze website in de gaten. Zo krijgen jullie automatisch een geheugensteuntje wanneer het moment daar is om opnieuw in te schrijven, want het evenement wordt sowieso verplaatst naar volgend jaar! Het ziet er naar uit dat de monsters nog een jaartje respijt krijgen :-)

Graag willen we jullie bedanken voor jullie enthousiasme. We kijken er naar uit om jullie alsnog volgend jaar terug te zien.

Blijf gezond en zorg goed voor elkaar!

Vele groeten,

KWIZO.

Algemene informatie

Op zaterdag 31 oktober 2020 haalt KW!ZO voor de 2de keer de Halloween decoratie uit de kast. We stippelden een monsterlijke route uit van ongeveer 4 km lang. Langs het parcours zijn met UV-verf monstertjes aangebracht. Die zijn enkel zichtbaar met een UV-lampje, dat elke betalende deelnemer ontvangt bij het aanmelden op de vertrekplaats "De Kring Westveld" (Heilig-Kruisplein 10, 9040 Sint-Amandsberg). Graag hadden we de lampjes terug ontvangen na de tocht, daarom vragen we €5 waarborg per lampje. Deze krijg je bij het indienen van je lampje uiteraard gewoon terug.

De allerkleinsten, die door het donker wandelen misschien een beetje eng vinden, kunnen wat vroeger vertrekken (15-17u). De UV verf is echter pas zichtbaar als het donker is. Daarom is het voor deelnemers die vertrekken in een tijdslot vóór 17u, zoeken naar monsterbalonnen die verstopt zijn op het parcours. De meest griezelige randanimatie langs het parcours is dan ook nog niet aanwezig.

Ga op jacht en vind alle monsters! Sommige van hen bewaken een letter. Op het einde van de monsterjacht kunnen de letters worden samen gepuzzeld tot een codewoord. Als je het codewoord kan raden, maak je kans op een mooie prijs!

Verkleden

Griezels en attributen zullen voor een spooksfeer zorgen, maar het wordt nog leuker als we met z'n allen onze mooiste Halloween outfits aantrekken. Elke verklede deelnemer ontvangt een smakelijke verrassing!

Bereikbaarheid

De route is bewegwijzerd. Omdat de route langs onverharde paden loopt, is het parcours niet toegankelijk voor kinderwagens en rolstoelgebruikers.

Vertrekplaats: De Kring Westveld, Heilig-Kruisplein 10, 9040 Sint- Amandsberg.

Aan de vertrekplaats is voldoende parking aanwezig.

Corona-maatregelen

Door de aanhoudende coronacrisis zijn we genoodzaakt het aantal deelnemers te beperken. Wees dus snel met uw inschrijving!
We willen ook vragen om het tijdslot voor vertrek dat u opgeeft bij het inschrijven, te respecteren, zodanig dat we de spreiding tussen verschillende 'bubbels' over het parcours kunnen garanderen.

Samenkomst op straat mag volgens de huidige corona maatregelen met maximum 4 personen. Kinderen onder de 12 jaar tellen niet mee. Gelieve dit te respecteren.

De aankomst en het vertrek worden van elkaar gescheiden om het voor de deelnemers mogelijk te maken afstand te bewaren met andere deelnemers. Deze plaatsen zullen duidelijk zijn aangegeven.

Door de verstrenging van de corona maatregelen op 19 oktober, zal er geen eten en drinken te verkrijgen zijn op de start/aankomst plaats (nl. De Kring). Ook op het parcours mogen wij geen eten of drinken aanbieden.

Kostprijs

Inschrijven kost €3 voor kinderen en €5 voor volwassenen.

De inschrijvingen voor deze activiteit zijn momenteel gesloten.