langs Blaarmeersen en Bourgoyen-Ossemeersen Gent

Dit evenement is afgelopen.

Algemene informatie

Van 1 juli tot 30 september 2019 kan je de route via 2 groene pareltjes van Gent wandelen: de Blaarmeersen en de Bourgoyen-Ossemeersen. Langs het parcours van 13 km vind je 20 foto’s en 5 vragen terug. De bedoeling is dat de plaatsen waar de foto’s zijn genomen worden gevonden en de vragen ter plaatse worden opgelost.

Wat valt er te winnen?

Door je in te schrijven ontvang je een brochure met achtergrondinformatie, de routebeschrijving, de foto’s en de vragen. Elke inschrijving biedt je de mogelijkheid om een antwoordformulier in te dienen en zo kans te maken op mooie prijzen! Vergeet niet, om kans te maken op één van de prijzen uit deze mooie prijzenpot ter waarde van €300, moet je je antwoordenformulier hebben ingediend vóór 1 oktober 2019.
1ste prijs: bon t.w.v. €150 voor AS Adventure
2de prijs: bon t.w.v. €100 voor AS Adventure
3de prijs: bon t.w.v. €50 voor AS Adventure
Winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

Wat kost het?

Inschrijving kost €6, waarvan €1 t.v.v. Kat Zoekt Thuis (http://www.katzoektthuis.be). Opgelet! Je ontvangt pas je brochure nadat je betaling is verwerkt. Dan pas is de inschrijving definitief.

Bekijk onze flyer

Dorst, honger?

Langsheen het parcours zijn verschillende eet-en drink mogelijkheden. Ook deze staan vermeld in de brochure.

Waar parkeren?

Er zijn verschillende parkeermogelijkheden langs het parcours. De startplaats is op een parking, maar je kan gerust op een andere plaats op het parcours inpikken. De wandelroute is ook bereikbaar met het openbaar vervoer.

Heb je nog vragen? Heb je onderweg leuke foto’s kunnen nemen? info@kwizo.eu
De inschrijvingen voor deze activiteit zijn momenteel gesloten.