Kubb II

Algemene informatie

Na de vele positieve reacties op het kubbtornooi van vorig jaar, organiseren we deze zomer voor de 2de keer een kubb-tornooi.
Het concept blijft hetzelfde, mits enkele optimalisaties die we hebben doorgevoerd na de feedback van de deelnemers van de vorige editie.
Zo voorzien we bijvoorbeeld dit jaar voor alle wedstrijden een officieel tornooi kubbspel om te spelen.

COVID

Gezien de omstandigheden zijn we genoodzaakt om enkele maatregelen te nemen waardoor het evenement iets anders zal verlopen dan vorig jaar.

KW!ZO geeft prioriteit aan hygiëne en zal voor desinfecterende handgels, handschoenen en afvalbakken zorgen.

We voorzien voldoende ruimte tussen de speelterreinen, maar rekenen uiteraard op de medewerking van de deelnemers voor een goed verloop. Zo willen we vragen om tussen de wedstrijden door zo veel mogelijk te gaan zitten en de aangegeven richting te volgen voor het betreden van de zaal, bezoeken van de foodstand, te wisselen van terrein, etc...

Mondmaskers zijn aangeraden, maar niet verplicht.

We volgen de instructies van de overheid zo goed mogelijk op. Dit wil zeggen dat last minute aanpassingen mogelijk zijn. We brengen de deelnemers hier van op de hoogte en zorgen voor duidelijke signalisatie en informatie ter plaatse.

Wanneer?

Kubb II zal plaats vinden op zondag 30 augustus van 14u tot 18u.

Teams

Er wordt gespeeld in ploegen van 3 tot 6 spelers.
Zowel beginnende als gevorderde teams, jong en oud, zijn welkom.

Opgelet! Lees voor je inschrijft, zeker eerst het wedstrijdreglement na. Kubb wordt dikwijls volgens andere regels gespeeld. Ons wedstrijdreglement werd gebaseerd op de officiële spelregels van de kubbfederatie.

Wat valt er te winnen?

Er wordt gestreden voor de enige echte KW!ZO trofee!

Wat kost het?

Inschrijven kost €20 per ploeg, waarvan €5 wordt gedoneerd aan het opvangcentrum voor vogels en wilde dieren te Merelbeke (http://www.vocmerelbeke.be). Opgelet! Je inschrijving is pas definitief na betaling.

Dorst, honger?

Ook dit jaar is ons bicky burger kraam opnieuw van de partij. Bij mooi weer verkopen we ook ijsjes. Drank is ter plaatse te verkrijgen. Eigen eten of drinken is niet toegelaten.

Waar?

Het kubb tornooi zal plaats vinden in zaal De Kring Westveld, Heilig-Kruisplein 10, 9040 Sint- Amandsberg.

Waar parkeren?

Er is voldoende parking aanwezig voor en rond de zaal.

Heb je nog vragen? info@kwizo.eu

De inschrijvingen voor deze activiteit zijn momenteel gesloten.